Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
banner
banner
banner
banner

Apel za usluge

Rad Banke hrane Podgorica takođe možete podržati doniranjem: OPREME   kompjutera, štampača, kopir mašine, faks mašine, prevoznog sredstva - kombi, viljuškari, palete, kartoni, kutije... ili USLUGA   ustupanjem poslovnog i skladišnog prostora, uslugama transporta, promocije akcija, štampanja materijala, saveta i konsultacija itd.
Read more: %s

Lista namirnica

• Hljeb, pecivo, brašno i ostali proizvodi od žitarica • Ulje, šećer, so, sirće, začini • Supa u kesici • Krompir-pire (instant) • Konzervirana hrana • Pirinač, tjestenina, pahuljice • Suhomesnati proizvodi • Sardine, paštete, mesni narezak • Pasulj (suvi) • Konzervirano povrće • Cvekla,…
Read more: %s

Apel za sponzorstvo

Banci hrane Podgorica su neophodna finansijska sredstva za funkcionisanje tj. za pokrivanje troškova poslovanja: plaćanje operativnih troškova (telefona, struje itd.), zakupa poslovnog i skladišnog prostora, zarade zaposlenih, nabavku transportnog vozila itd. Ovim putem apelujemo na pojedince, institucije i kompanije da podrže ovaj humanitarni projekat od…
Read more: %s

Apel za donacije

Banka hrane – Podgorica prikuplja namirnice od:- preduzeća iz prehrambenog sektora- neprehrambrenog sektora: kompanija, agencija, preduzeća, poslovnih banaka itd. koje  namirnice kupuju u maloprodajnim objektima i doniraju ih Banci hrane Podgorica- potrošača koji ih doniraju tokom akcija organizovanih u megamarketima- trgovinskih lanaca čiji prehrambreni proizvodi…
Read more: %s
YOU ARE HERE Home Akcije Stigla pomoć za sedamnaestoro

PDFPrintE-mail

imeri001Stigla pomoć za sedamnaestoro

Nakon što je dnevna novina ,, Dan ” tokom minulih godina u više navrata pisao o katastrofalnim životnim uslovima u Beranskom izbjegličkom naselju Riversajd , humanitarna fondacija ,,Banka hrane” opredijelila je pomoć i sedamnaestočlanoj porodici Tahira Imerija, koja u četrdesetak kvadrata stambenog prostora jedva sastavlja kraj sa krajem. Naše muke se ne mogu opisati riječima. U mojoj porodici glad se odomaćila. Zato svako jutro krećemo u obilazak kontejnera, jer je to jedini način da nekako preživimo. 

Očekujemo pomoć društva, onako kako to čini Banka hrane, jer ukoliko se to ne desi počećemo da umiremo od gladi - kazao je Imeri, primajući pakete sa osnovnim životnim namirnicama i higijenskim sredstvima. On je na dirljiv način pozdravio gest donatora, koji su još jednom pokazali da su spremni da pruže ruku pomoći onima kojima je ona zaista potrebna.

- Hvala ,,Danu” i ,,Banci hrane” koji su obradovali moju gladnu porodicu. Hvala im od srca jer su bar na trenutak vratili osmijeh na lica mojih malih ukućana koji su osuđeni da gledaju kako njihovi brojni vr-šnjaci žive mnogo srećnijim životom. Večeras su i oni srećni, jer će siti otići da spavaju – naveo je Imeri.

 

On je podsjetio da njegova porodica zbog neplaćenih računa za struju mjesecima živi u mraku.

- Mjesecima živimo u mraku jer su nas radnici Elektrodistribicije isključili sa mreže zbog neplaćenih računa koji iznose 2.000 eura. Nakon isključenja struje produbljene su naše patnje. Prinuđeni smo da djecu is-pišemo iz škole jer ne mogu ni da uče – kazao je Imeri.

 

Video galerija

Audio

Najave desavanja

heart

...

 

 


Banner

President Obama volunteers



Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Akcija "Podari radost"



Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

User menu